Mördarsniglar

Lördag och alla mördarsniglar på Lökholmen vid Sandhamn. Alltid lika trevligt när Bavariklubben har vårträff. Som vanligt var det dåligt väder till Lökholmen, inte så mycket vind med en hel del regn. Sen eftermiddag så klarnade det upp lite och solen tittade fram. 1600 välkomstdrink, sedan tipsrunda och 1830 tänds grillarna och alla gjorde sin egen mat. Allt avslutas med prisutdelning och efterrätt med avec som klubben bjuder på.

Söndagen blev en skön segling hem, till en början nästan ingen vind alls, kanan var vindstilla (?). Mycket slör/läns och gennackern fick lufta sig vilket var himla kul. När vi tog ut storen så skotade vi mer på fästhornet vilket funkade mycket bra. Mot slutet precis innan trälhavet så började det blåsa riktigt mycket, vi hade ca 10m/s skenbar vind så det gick under.