Högtryck

IMG_3446

För varmt och ingen vind, vi beslutade att stanna kvar där vi låg. Solen har skinit hela dagen och det är samma värma som igår, 30-grader varm! Då vi ligger i lä kommer inte någon svalkande vind, vi måste bada för att svalka oss. I “vår” vik har vi legat nästan ensamma, tills tre båtar från söder ankom. Ett himla liv men det får man väl ta i semestertider. Igår kom det en båt som av någon oförklarlig anledning tappade ankartampen vid angöringen. Han försökte tappert att dragga efter den senare på dagen utan lyckat resultat. Idag kom det en ny båt, även han tappade ankartampen, på samma plats! Kan det vara så att denna plats är förtrollad? att man alltid kommer att tappa ankartampen? Snart är det lönsamt att börja dragga efter alla ankare.

Tre stycken “örnar” hälsade på, det är hur svårt som helst att foto dem, de liksom är så långt borta.