Hönö

Dagen börja med en tur till Blue Marina uppför kanalen för att dubbelkolla varför vi tar in vatten när vi seglar. När vi går för motor så kommer inget vatten in, men vid segling har vi ca 20L per dag, obra! Väl framme i varvet så kommer bossen efter en timme och kollar. Inget uppenbart framkommer men han lånar ut verktyg för att dra åt kölbultarna då han själv inte har tid just när vi är där. En snabb koll gjorde han med “coin taping” för att utesluta något fel på kölinfästningen. Jag drog sedan åt alla bultar för kung och fosterland vilket var väl så ansträngande. Sedan monterade vi ihop allt igen och gick för motor till Hönö strax utanför Göteborg. Imorgon så “prov seglar vi” till Skagen i Danmark. Prognosen säger halvvind så lite lutning borde det bli, kommer det att läcka in vatten?