Skagen

En härlig segling med halvvind 6-8m/s, vad mer kan man önska sig? Jo, att båten inte tar in vatten. Vi hade en lutning på 20 grader som mest och jag gick ner och kolla vare timme, skulle det komma in vatten? Under färd så kom inget vatten in i alla fall. Väl framme och förtöjd så kasta jag mig ner för att kolla, inget vatten 🙂 Om det nu berodde på att allt vatten som kommit in pga otät spolpump var borta, eller åtdragna kölbultar, vi jag inte, men denna segling gav i alla fall inget vatten 🙂 Under seglingen fick vi en fripassagerare, en lite fågel damp ner och vila sig lite under lä av spray hooden för ett par minuter, sedan flyg hen vidare. Imorgon blir en vilodag och överfartsplanering till Norge. Vi gillar verkligen Danmark, av alla nordiska länder undrar jag om inte Danmark är på topp.